Home Archiwum aktualności Imprezy Serock, Legionowo, Zegrze

Imprezy Serock, Legionowo, Zegrze

Email Drukuj

Imprezy Serock, Zegrze, Legionowo...

Witamy na naszej stronie Sali bankietowej noszącej nazwę Polnej Róży.

Przede wszystkim Zapraszamy na Stron główną www.polnaroza.pl Zapraszamy i polecamy naszą galerię zdjęć .

To co możemy szanownym Państwu zaproponować to organizacja wesel i imprez integracyjnych dla firm a także szeroko rozumiany catering i imprezy z tym związane.

Na weselu możemy pomieścić do stu sześćdziesięciu osób, przyjmujemy również małe wesela!!!

Nasza sala to przede wszystkim dobre jedznie w dużych ilościach i menu oparte na daniach dobrych, prostych a nawet w dużej mierze domowych i polskich. Oczywiście na Państwa życzenie możemy zorganizować bufet tematyczny czy dania z kuchni międzynarodowej a także dania z dziczyzny czy ciekawego grilla.

Mamy szeroki wybór dań z i szeroką ofertę wspólnie wybieramy opcję najlepszą dla Państwa i Państwa gości. Zapraszamy do Łajsk miejscowości znajdującej się pod Wieliszewem. To tutaj na ulicy Polnej 11 zapewnimy Państwu szereg atrakcji i niezapomniane chwile w wyjątkowej atmosferze.

Zapraszamy Łajki ulica Polna 11.

Telefon 608-134-259

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Przystawki zimne:

- Karp po żydowsku tradycyjny przysmak wigilijny z karpia podanego z rodzynkami i miodem.

- Śledź w cebuli z kroplą oliwy.

- Rolada z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami.

- Rolada z kurczaka z farszem mięsnym dekorowana pieczarką w occie i oliwkami.

- Indyk po królewsku bogato zdobiony owocami.

- Łosoś wędzony z sosem czosnkowym.

- Pasztet z dodatkiem jelenia podany z borówkami.

- Pieczone mięsa marynowane wedle staropolskich receptur.

- Sałatka z mieszanych sałat z kurczakiem i sosem z oliwy z oliwek.

- sałatka grecka.

- Sałatka POLSKA tradycyjna.

- sałatka z oscypkiem i dresingiem malinowym.

Zupy:

Staropolski żur na wędzonce

- Minestrone z warzywami i odrobiną pieczonej dyni.

Dania gorące:

- Tilapia panierowana w złocistej panierce.

- zraziki po Polsku w sosie z borowików.

- Pieczona kaczka marynowana w jabłkach z kroplom calvadosa.

- Pierogi bezmięsne, szpinakowe, kapusta z grzybami, ruskie.

- Warzywa panierowane podane z sosem czosnkowym.

- Kopytka.

-Ziemniak pieczony w mundurku.

- Surówki.

Ewentualnie szynka płonąca krojona podczas imprezy.

Koszt towaru około 60 złotych z szynką płonącą 66 złotych.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu cena 60 złotych.

- Zupa jedna do wyboru: Rosół, krem z pomidorów, krem z pieczarek, żur.

-Danie główne: dwa rodzaje mięsa do wyboru : Zraziki w sosie grzybowym, karkówka w sosie śliwkowym, karkówka w sosie myśliwskim, kurczak pieczony (udko), filet z kurczaka, indyk w sosie żurawinowym.   Dodatki surówki i ziemniaki.

Kawa herbata.

Ciastko (szarlotka lub sernik)

Własny zakres alkohol i napoje zimne.

Menu 85 złotych:

 - Zupa jedna do wyboru: Rosół, krem z pomidorów, krem z pieczarek, żur.

-Danie główne: dwa rodzaje mięsa do wyboru : Zraziki w sosie grzybowym, karkówka w sosie śliwkowym, karkówka w sosie myśliwskim, kurczak pieczony (udko), filet z kurczaka, indyk w sosie żurawinowym.   Dodatki surówki i ziemniaki.

- Żurek lub pierogi z mięsem.

Przystawki zimne:

- Śledź,

-Rolada z kurczaka,

-Rolada z karkówki z pieczarkami,

- Polędwiczka z owocami,

- Wędliny,

- Pasztety,

-Sałatka jarzynowa

- Sałatka grecka.

Kawa herbata.

Ciastko (szarlotka lub sernik)

Własny zakres alkohol i napoje zimne.