Imprezy Serock, Legionowo, Zegrze

Drukuj

Imprezy Serock, Zegrze, Legionowo...

Witamy na naszej stronie Sali bankietowej noszącej nazwę Polnej Róży.

Przede wszystkim Zapraszamy na Stron główną www.polnaroza.pl Zapraszamy i polecamy naszą galerię zdjęć .

To co możemy szanownym Państwu zaproponować to organizacja wesel i imprez integracyjnych dla firm a także szeroko rozumiany catering i imprezy z tym związane.

Na weselu możemy pomieścić do stu sześćdziesięciu osób, przyjmujemy również małe wesela!!!

Nasza sala to przede wszystkim dobre jedznie w dużych ilościach i menu oparte na daniach dobrych, prostych a nawet w dużej mierze domowych i polskich. Oczywiście na Państwa życzenie możemy zorganizować bufet tematyczny czy dania z kuchni międzynarodowej a także dania z dziczyzny czy ciekawego grilla.

Mamy szeroki wybór dań z i szeroką ofertę wspólnie wybieramy opcję najlepszą dla Państwa i Państwa gości. Zapraszamy do Łajsk miejscowości znajdującej się pod Wieliszewem. To tutaj na ulicy Polnej 11 zapewnimy Państwu szereg atrakcji i niezapomniane chwile w wyjątkowej atmosferze.

Zapraszamy Łajki ulica Polna 11.

Telefon 608-134-259

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Przystawki zimne:

- Karp po żydowsku tradycyjny przysmak wigilijny z karpia podanego z rodzynkami i miodem.

- Śledź w cebuli z kroplą oliwy.

- Rolada z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami.

- Rolada z kurczaka z farszem mięsnym dekorowana pieczarką w occie i oliwkami.

- Indyk po królewsku bogato zdobiony owocami.

- Łosoś wędzony z sosem czosnkowym.

- Pasztet z dodatkiem jelenia podany z borówkami.

- Pieczone mięsa marynowane wedle staropolskich receptur.

- Sałatka z mieszanych sałat z kurczakiem i sosem z oliwy z oliwek.

- sałatka grecka.

- Sałatka POLSKA tradycyjna.

- sałatka z oscypkiem i dresingiem malinowym.

Zupy:

Staropolski żur na wędzonce

- Minestrone z warzywami i odrobiną pieczonej dyni.

Dania gorące:

- Tilapia panierowana w złocistej panierce.

- zraziki po Polsku w sosie z borowików.

- Pieczona kaczka marynowana w jabłkach z kroplom calvadosa.

- Pierogi bezmięsne, szpinakowe, kapusta z grzybami, ruskie.

- Warzywa panierowane podane z sosem czosnkowym.

- Kopytka.

-Ziemniak pieczony w mundurku.

- Surówki.

Ewentualnie szynka płonąca krojona podczas imprezy.

Koszt towaru około 60 złotych z szynką płonącą 66 złotych.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu cena 60 złotych.

- Zupa jedna do wyboru: Rosół, krem z pomidorów, krem z pieczarek, żur.

-Danie główne: dwa rodzaje mięsa do wyboru : Zraziki w sosie grzybowym, karkówka w sosie śliwkowym, karkówka w sosie myśliwskim, kurczak pieczony (udko), filet z kurczaka, indyk w sosie żurawinowym.   Dodatki surówki i ziemniaki.

Kawa herbata.

Ciastko (szarlotka lub sernik)

Własny zakres alkohol i napoje zimne.

Menu 85 złotych:

 - Zupa jedna do wyboru: Rosół, krem z pomidorów, krem z pieczarek, żur.

-Danie główne: dwa rodzaje mięsa do wyboru : Zraziki w sosie grzybowym, karkówka w sosie śliwkowym, karkówka w sosie myśliwskim, kurczak pieczony (udko), filet z kurczaka, indyk w sosie żurawinowym.   Dodatki surówki i ziemniaki.

- Żurek lub pierogi z mięsem.

Przystawki zimne:

- Śledź,

-Rolada z kurczaka,

-Rolada z karkówki z pieczarkami,

- Polędwiczka z owocami,

- Wędliny,

- Pasztety,

-Sałatka jarzynowa

- Sałatka grecka.

Kawa herbata.

Ciastko (szarlotka lub sernik)

Własny zakres alkohol i napoje zimne.